TERMÉKISMERTETŐ
Az antioxidáns tápanyagok, mint az E-vitamin, segíthetnek megvédeni a test sejtjeit a szabad gyökök semlegesítésével, és így megvédik a sejteket az oxidatív stressztől. Az E-vitamin, vagy más néven tokoferol, egy antioxidáns hatású zsírban oldódó vitamin.
A BioCo® OLIVA termékcsalád készítményei kizárólag tiszta, extra szűz olívaolajban oldott formában tartalmazzák az értékes hatóanyagokat.
A kapszulák szójaolajtól és színezéktől mentesek.
A BioCo® OLIVA E-vitamin kapszula könnyen nyelhető, kis méretű kapszulája csak természetes formában tartalmaz E-vitamint, magas hatóanyag-mennyiségben. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
E-vitamin
Legfontosabb szerepe a sejtek védelme: megakadályozza károsodásukat, antioxidánsként segíti a károsodást okozó szabad gyökök semlegesítését. Elsősorban a betegségek megelőzésében rendkívüli hatású. Az összes antioxidáns közül az E-vitamin nyújtja a legnagyobb védelmet a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben. Megakadályozza a káros koleszterin lerakódását az érfalakban, elősegíti lebontását, és megelőzheti a vérrögök, illetve trombózis kialakulását. A megelőzés mellett a már kialakult szívbetegségek kezelésében, az infarktus utáni lábadozásban is fontos szerepet játszik, emellett csökkentheti a Parkinson-kór és az Alzheimer-kór kialakulásának esélyét.
Hatóanyag 1 kapszulában:
E-vitamin 134 mg α-TE (200 IU)
(természetes, d-alfa-tokoferol formában)
Összetevők:
D-alfa-tokoferol; zselatin kapszulahéj; extra szűz olívaolaj; nedvesítőszer (glicerin).
Ajánlott adagolás:
Felnőtteknek naponta 1 kapszulát bő folyadékkal lenyelni.
Az E-vitamin, vagy más néven tokoferol, egy antioxidáns hatású zsírban oldódó vitamin.